Contactati-ne.


In cel mai scurt timp veti primi un raspuns din partea noastra!Adresa

Soseaua Mihai Bravu nr.42 - 62 ,
Bucuresti, Romania


Telefon

0764 012 943

Program:

Luni - Sambata : 8:00 - 22:00

Formular de contact!   
  Calitatea nu este un lux atunci cand faceti reparatii aer conditionat cu noi

  Serviciul de reparatii aer conditionat pe care noi il oferim garanteaza calitatea acestei lucrari in orice conditii. Noi nu facem compromisuri atunci cand efectuam o asemenea lucrare, ci ne dorim sa oferim o reparatie trainica, care sa redea functionalitatea unui aparat de AC.

  Reparatiile aparatelor de AC sunt executate mereu cu ajutorul unor instrumente moderne de masurare si remediere a defectiunilor. Ele sunt facute de echipa noastra de profesionisti cu o bogata experienta in acest domeniu, profesionisti care fac traininguri in mod regulat si se perfectioneaza constant.

  Doar astfel ne putem asigura ca oferim reparatii aer conditionat la cel mai bun nivel calitativ pe care il asteapta clientii nostri. Indiferent de marca pe care o detineti, noi va vom ajuta sa ii recapatati functionalitatea in cel mai scurt timp.

  Suntem specializati in repararea tuturor marcilor cunoscute de Ac, detinem pe stoc toate piesele necesare si oferim acest serviciu inclusiv in judetul Ilfov si langa Bucuresti. Apelati la noi cu incredere si nu veti fi dezamagiti niciodata de ceea ce va oferim.

  Efectuam reparatii aer conditionat Bucuresti cu proptitudine maxima!

  Atunci cand instalatia de climatizare va face surprize, noi va suntem alaturi si venim sa il reparam numai decat. Din momentul in care ne sunati pentru a face o programare, noi va vom comunica in cat timp putem ajunge la adresa dvs. si cam cat ar costa reparatia. Costul exact va fi cunoscut abia dupa ce ajungem la fata locului si evaluam problema.

  Lucram in toate sectoarele si oferim acest serviciu de reparatii aer conditionat Bucuresti pentru toate marcile moderne de aparate. Putem colabora inclusiv pe baza de contract cu persoane fizice sau juridice, cu institutii publice, firme sau companii din diverse domenii. In activitatea noastra, noi ne concentram si asupra remedierii posibilelor puncte slabe.

  Astfel, nu este exclus ca atunci cand reparam ceva sa observam si alte puncte vulnerabile pe care aparatul respectiv le are. Remediind preventiv aceste probleme, el nu se va mai defecta in viitorul apropiat. Atunci cand intervenim pentru reparatii aer conditionat Bucuresti, respectam un anumit protocol si comunicam constant cu fiecare client. Nicio reparatie nu este facuta fara acordul lui, clientul cunoscand in detaliu ceea ce facem de fiecare data.

  Cautati un serviciu de reparatii aer conditionat sector 1 2 3 4 5 si 6? Suntem aici pentru dvs.!

  In sectorul 1, 2, 3, 4, 5 si 6, serviciul nostru de reparatii aer conditionat este disponibil in scurt timp de la apelul dvs. pentru ca noi avem echipe pregatite sa deserveasca orice zona din aceasta parte a Bucurestiului. Indiferent de natura defectiunii unui aparat, noi reparam absolut orice este nevoie, fara sa spunem ca nu se poate face ceva.

  Totusi, daca un aparat este irecuperabil si prea vechi pentru a mai merita sa faceti vreo investitie in el, va vom spune acest lucru cu sinceritate. Credem ca este mai bine sa ii comunicam clientului ce se poate face in limita bugetului sau, dar tinand cont si de durata medie de viata a unui aparat de aer conditionat. In toti acesti ani in care am oferit serviciul de reparatii aer conditionat sector 1, 2, 3, 4, 5 si 6, noi am fost mereu flexibili si transparenti in activitatea desfasurata.

  Aceste calitati sunt apreciate de oamenii care colaboreaza cu noi. Avem parteneriate pe termen lung si contracte incheiate cu persoane fizice si juridice, cei care vor sa se asigure ca instalatia lor de ac functioneaza bine, este igienizata corespunzator si nu are defectiuni. Noi le oferim sfaturi, consultanta si raspundem oricand intrebarilor lor.

  Cel mai bun service aer conditionat sector 1 2 3 4 5 si 6 este aici pentru dvs.!

  Poate ati observat ca aparatul dvs. de aer conditionat nu mai raceste aerul din casa asa cum o face inainte. Poate face unele zgomote suparatoare sau poate elimina un miros neplacut in incapere. Acestea sunt toate semne ale unor defectiuni ce trebuie remediate de specialistii in service aer conditionat sector 1, 2, 3, 4, 5 si 6.

  Costurile presupuse de interventiile asupra aparatului de aer conditionat nu sunt deloc mari daca va ganditi la ce se poate intampla cand el cedeaza complet. Vedem adesea aparate de doar cativa ani vechime care nu mai merg deloc pentru ca nu au fost niciodata curatate sau verificate de experti.

  Noi actionam proactiv, ne gandim cum va putem ajuta pentru ca dvs.sa preintampinati problemele majore ale aparatului de aer conditionat. Tot ceea ce facem este insotit de facturi si documente justificative eliberate pe loc.

  Ulterior, oferim garantie si pentru lucrarea efectuata, si pentru piesa sau piesele inlocuite de noi. Suntem siguri ca tot ceea ce facem este de calitate si ne asumam acest lucru. In plus, nu putem sa spunem neaparat ca prin acest serviciu de service aer conditionat sector 1, 2, 3, 4, 5 si 6 va oferim un pret foarte mic, caci acesta ar insemna unele compromisuri. Iar noi nu suntem obisnuiti cu compromisul.

  Call Now Button