De ce este recomandat sa curatati periodic sistemul de climatizare

Igienizare aer conditionat
28 iunie 2021

De ce este recomandat sa curatati periodic sistemul de climatizare

curatare aer conditionat covid- 19

revizie anuala aparat aer conditionat

Verificare aparate aer conditionat

Aparatura de aer conditionat face parte din categoria electrocasnicelor complexe. Masurile periodice de curatare aer conditionat trebuie sa fie realizate la timp si cu aplicarea unor pasi de lucru profesionali.
Climatizorul rezidential, dar si cel comercial sau cel folosit in birouri de firma, este conceput sa lucreze cu aerul ambiental din incapere. Pentru oricare dintre functiile pe care le selectati, fie racire sau incalzire, fie ventilatie sau dezumidificare, unitatea interioara va atrage aerul din incapere si-l va conditiona conform functie alese.
Calitatea aerului interior depide de mai multi factori, insa cel mai important aspect este ca incaperile sa fie bine aerisite, de cel putin 2 ori pe zi, cate cel putin 15 minute. Este o masura care asigura imbunatatirea calitatii aerului, desigur cu conditia ca fluxul de aer proaspat sa fie lipsit de poluanti.

Incarcare freon aer conditionat sector 1 2 3 4 5 6

Chiar daca respectati aceasta recomandare, aerul recirculat de unitatea interioara a climatizorului este purtator de particule fine de praf, alergeni, microorganisme, bacterii si virusi. Acest mix de particule poluante sunt atrase in unitatea interiora si ulterior refulate in incapere dupa ce aerul a fost climatizat. In functie de complexitatea si dotarile unitatii interioare, calitatea neutralizarii poluantiilor poate fi obisnuita sau performanta.
VIZIE / CONSTATAREPREȚURI
Partea de Revizie / Constatare
Revizie AC uz caznic (split 9000-24000 btu)
📲💬
Revizie AC uz comercial (casetă, coloană, convertibila)
📲💬
Constatare AC uz comercial
📲💬
Constatare AC casnic
📲💬
Înlocuire matisaj traseu frigorific exterior
📲💬
Igienizare ap. AC UI modele tip split 9000 – 24000 btu
📲💬
Spălare aparat aer condiționat unitate exterioară
📲💬
Remediere scurgere apă din aparat AC la unitaea interioară

Intretinere completare freon aer conditionat Bucuresti

In orice caz indiferent de nivelul de filtrare si neutralizare indicat de producator trebuie sa va bazati doar pe repetitivitatea actiunilor de curatare aer conditionat. Utilizarea zilnica, sau cel putin regulata, conduce la contaminarea acestor filtrelor, oricat de performante ar fi. Cu cat durata de timp intre sesiunule de curatare aer conditionat este mai mare, cu atat performanta sistemului de filtrare va scadea si riscul de infectare cu orice tip de virus va fi mai mare.
Astfel, riscul general este ca o parte din aerul recirculat, sau simpla miscare a aerosolilor din incapere, sa produca imbolnaviri sau in cel mai bun caz alergii la diferiti poluanti. Cel mai mare pericol in acest moment este faptul ca particulele de praf pot contine noul virus Covid-19 ce pot fi amestecate si imprastiate in aerul din incapere.
Din acest motiv este absolut necesar ca aparatele de aer conditionat sa fie perfect curate. Acest lucru inseamna ca veti stabili cat mai curand posibil o lucrare profesionala de curatare aer conditionat. Simpla stergere de praf a unitatii interiore nu echivaleaza cu procedurile de curatare in detaliu pe care le realizeaza un tehnician profesionist.
Sunt folosite substante decontaminante si consumabile care pot retine murdaria fara a o imprastia in incapere. Simultan cu aceasta operatiune sunt curatate si filtrele unitatii. Cand acestea sunt uzate veti fi informati ca este necesara inlocuirea, altfel eficienta lor scade spre zero.

Un aparat de aer conditionat curat va putea fi utilizat in siguranta inclusiv in spatii in care sunt prezente mai multe persoane. Avand in vedere situatia sanitara actuala nu intarziati sa contactati serviciul profesional pentru curatare aer contitionat. O activitate care dureaza mai putin de o ora si care nu afecteaza in niciun fel activitatea normala din incapere, va face diferenta intre a fi protejati sau expusi posibilitatii infectarii cu Covid-19.

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2021

CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA!

Tip de serviciu Pret Info
1 Reparatii aer conditionat de la 200 LEI Schimbare senzor de temperatura, condensator pornire, etc…
2 Incarcare Freon AC 9.000-12.000 BTU de la 200 LEI Pretul este valabil pentru aerul conditionat de locuinta, casa, apartament, 9.000-12.000 btu
3 Reparatie aer conditionat + incarcare freon dupa reabilitare termica bloc 400 LEI Oferta speciala pentru remediere pierdere freon dupa ce sa demontat unitatea exterioara, sa remontat la loc si scapa freon pe la inbinari/berc robineti unitate exterioara + reincarcare freon/umplere.
4 CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA! 300 LEI Serviciu recomandat o data la 2-3 ani pentru aparatele care mai racesc dar foarte greu adica nu la fel de bine ca un aparat nou curatat si plin cu freon care sufla cu 5 grade!
5 Matisare/Shimbare izolatie traseu unitate exerioara 100 LEI/metru liniar Desi nu recomand acest serviciu, adica a se da cu banda alba pe afara tevile care duc la unitatea exterioara deoarece este periculos si nu are nici un efect tehnic, decat estetic(se vede frumos alb), pentru doritori pretul este 100/lei pe metru in limita in care ajung din casa!
6 Pica apa din aerul conditionat 350 LEI Motivele pot fi diverse, revolvarea este una complexa, presupune revizie generala, curatare igienizare, spalare tavita condens, furtun condens, completare cu freon.
7 Telecomanda universala cu setare si livrare 150 LEI Avem pe stoc 3 modele de telecomenzi universale aer conditionat, ne deplasam pentru setare si livrare.

Ne deplasam in Bucuresti sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Revizie verificare ACSON, AEG, ARGO, AUCMA, AUX, Alizee, Americool, BOSCH, Beko, Black & Decker, CARRIER, CHANGHONG, CHIGO, CHOFU, CHUNLAN, CONROWA, CROWN, Cooper & Hunter, DAEWOO, DAIKIN, DELONGHI, DOCTOR, DONGBAO, DONGXINBAO, Dinamic Clima, ELECTROLUX, FERROLI, FRANKE Frame, FRESTECH, FUJITSU, Fuji Electric, GALANZ, GOLDSTAR, GREE, GRUNDIG, GUQIAO, HABITAT, HAIER, HEINNER, HISENSE, HITACHI, HUABAO, HUAKE, HUALING, HUAMEI, HUIFENG, HUIKANG, HYUNDAI, Hokkaido, Honeywell, Inventor, JDC, JIANGNAN, JINDA, JINSONG, KANGLI, KELON, KONKA, Klarstein, Kyato, LG, LIANGYU, MDV, MIDEA, MITSUBISHI, NATIONAL, NEO, NORITZ, Nordstar, Orion, PANASONIC, PANDA, PAOTON, PHILCO, Platinium, ROWA, RRABO, SAMPO, SAMSUNG, SANYO, SHANGLING, SHANXING, SHARP, SHENGFENG, SHINCO, SHUAIKANG, SHUANGLU, SOVA, SUNDURG, SWAN, Star-Light, T klima, TATUNG, TCL, TECO, TESLA, TIANDI, TOJO, TOSHIBA, TOSOT, TOYO, TRANE, Tornado, VORTEX, Vision, Vivax, WEILI, WHIRLPOOL, WOODS, XILENG, XINLE, YANGZI, YINGYAN,YOKI, YORK, Yamato, Yashido, Yashido, ZASS, ZEPHIR, airkool

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button