Cauti service & reparatii pentru aparatul tau de aer conditionat Arctic?

Service aparate de aer conditionat Arctic la preturi rezonabile

Ati conduce masina ani de zile fara sa-i schimbati uleiul? Categoric – nu. Masina nu ar functiona cum trebuie si in cele din urma s-ar defecta. Acelasi lucru este valabil si pentru aerul conditionat pe care il folositi acasa.

Daca aveti un aer conditionat Arctic, este important ca periodic acesta sa fie curatat, revizuit si verificat. Noi va putem ajuta cu service aer conditionat sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 Arctic. Ne puteti contacta pentru curatare aer conditionat pret avantajos, curatare aer conditionat de camera, curatare filtru aer conditionat Arctic, igienizare aparat aer conditionat, curatare mucegai aer conditionat, revizie si curatare aer conditionat indiferent de stare, curatare turbina si tavita aer conditionat Arctic.

Curatarea unui aparat de aer conditionat Arctic

Aerul conditionat este un echipament cu o functionare foarte complexa si de aceea nu va recomandam sa incercati sa-l curatati pe cont propriu acasa.

Un profesionist in servicii de curatare aer conditionat acasa, igienizare aparat aer conditionat, curatare mucegai aer conditionat curatare tavita aer conditionat va sti exact cum sa procedeze pentru a igieniza aparatul in mod corespunzator.

Operatiuni de curatare aer conditionat Arctic

In mare, agentul nostru echipat cu un kit igienizare aer conditionat va efectua urmatoarele operatiuni:

· deconectarea aparatului de la priza,

· curatare unitatii inferioare,

· curatarea mastii aparatului,

· curatare filtru aer conditionat in mod corespunzator,

· curatare mucegai aer conditionat (daca este necesar)

· curatare tavita aer conditionat

· curatare turbina aer conditionat

· verificarea directiei jetului de aer,

· schimbarea freonului.

Daca este nevoie, agentul nostru va poate ajuta cu servicii de reparatii aer conditionat Arctic. Toate aceste operatiuni ajuta in procesul de eliminare miros urat aer conditionat, pentru buna functionare a unitatii in sezonul care urmeaza si pentru prelungirea duratei de utilizare a acestuia.

De ce este importanta verificarea si mententanta unui aer conditionat Arctic?

Daca veti avea grija sa solicitati periodic verificare mentenanta aer conditionat Arctic si intretinere, cel mai mare beneficiu de care va veti putea bucura va fi o perioada de functionare mai mare pentru echipament. In schimb, daca veti neglija serviciile de revizie si curatare aer conditionat, in mod inevitabil aparatul va ceda prea devreme, poate atunci cand va asteptati cel mai putin.

De aceea, recomandam sa apelati periodic la serviciile de curatare unitate interioara aer conditionat, curatare unitate exterioara aer conditionat si igienizare aparat aer conditionat.

Servicii reparatii si incarcare freon aer conditionat Arctic

Firma noastra specializata in reparatii, mententanta si curatare aer conditionat apartament si casa foloseste cele mai noi si performante instrumente si echipamente de masurare a parametrilor de freon (testo 550s digital manifold), iar acest lucru ne ajuta sa completam freonul in aparatul dumneavoastra de aer conditionat atunci cand chiar este nevoie.

In general, manometrele pentru freon reprezinta unele din cele mai importante instrumente din trusa frigotehnistilor nostri, iar acest lucru ne ajuta sa efectuam in mod eficient servicii de reparatie aer conditionat Arctic, intretinere, revizie si curatare aer conditionat, precum si completare cu freon.

Cand este recomandat sa fac revizia unui aparat de aer conditionat Arctic?

Va recomandam sa faceti acest lucru o data la 2 ani. O revizie completa pe care v-o putem oferi pentru aparatul conditionat Arctic va include:

· curatare filtru aer conditionat (unitate inferioara, unitate exterioara, turbina, tavita)

· igienizare aparat aer conditionat, inclusiv eliminarea mucegaiului format (daca este cazul)

· verificare freon si incarcare freon aer conditionat apartament Arctic, dupa caz.

De ce miroase urat aparatul de aer conditionat Arctic?

Exista mai multe cauze pentru care apare aceasta problema. Cele mai importante din ele sunt urmatoarele:

· filtrele nu au fost schimbate sau nu sunt curatate corespunzator

· instalatia nu este una eficienta, corect proiectata (de exemplu, daca aveti furtunul de scurgere la instalatia de canalizare)

Pentru eliminare miros urat aer conditionat trebuie sa actionati direct la radacina problemei si anume sa luati legatura cu profesionistii in revizie curatare igienizare aer conditionat Arctic.