Cauti service & reparatii pentru aparatul tau de aer conditionat MITSUBISHI?

Infiintata in 1870, compania Mitsubishi este acum un conglomerat de firme care deruleaza afaceri cu petrol, fibre sintetice, electronice, aparate de climatizare, automobile, avioane etc. Aparatele de aer conditionat MITSUBISHI sunt disponibile in toata lumea si inglobeaza cele mai noi functii tehnice.

Oferim servicii de reparatii aer conditionat MITSUBISHI si incarcare freon la domiciliu dvs.

Achizitia unui sistem de conditionare a aerului a fost o decizie foarte buna si achizitia unui sistem MITSUBISHI, de asemenea o decizie excelenta. Ati facut primul pas in a obtine un aer superior si la temperatura dorita in casa dvs. Urmeaza sa manifestati grija si responsabilitate in exploatarea lui, pentru a va bucura din plin de beneficii.

Incintele sunt primitoare pentru noi, oamenii, ne ofera adapost si stare de protectie, doar ca sunt invadate si de bacterii si micro-organisme nedorite. Pentru ca, din motive de reducerea costurilor, aerul din instalatiile de aer conditionat este mentinut mai multe zile fara sa fie recirculat, anumite colonii bactericide is fac loc in spatiul interior. Pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor din sistemele de aer conditionat, se recomanda curatarea filtrelor aparatelor de aer conditionat MITSUBISHI lunar in locuinte si la 2 saptamani in spatiile industriale sau comerciale.

Daca va intrebati ce presupune procesul de curatare uzuala a dispozitivului frigotehnic?

Iata care sunt pasii esentiali ai manoperei de curatare a aparatului de aer conditionat MITSUBISHI:

 • Se diagnosticheaza starea tehnica a dispozitivului de racire-incalzire a aerului. Se poate face observational. Noi folosim manometru profesional Testo 550s Digital Manifold.
 • Se opreste aparatul de aer conditionat si se intrerupe alimentarea acestuia inainte de a-l curata
 • Infasuram unitatea interioara a aparatului de aer conditionat MITSUBISHI intr-o husa speciala de protectie a incintei in timpul lucrului
 • Unitatea interioara se curata cu solutie profesionala din kitul de igienizare aer conditionat
 • Masca unitatii interioare se se scoate din prinderi, se spala si se lasa la uscat.
 • Daca filtrul de aer are depuneri de praf, randamentul va fi diminuat. Pentru curatarea sa, se rabateaza masca frontala a unitatii interioare pana cand se blocheaza. Scoatem apoi filtrul si il igienizam separat.
 • Introducem partea superioara a filtrului de aer in aparatul de aer conditionat pana cand este complet fixat

Atunci cand aparatul de aer conditionat MITSUBISHI nu functioneaza o lunga perioada de timp, verificam daca admisia si refularea aerului unitatii interioare si exterioare sunt astupate. Pentru buna functionare a dispozitivului, componentele unitatii externe trebuie verificate si curatate in mod constant.

Avantajele curatarii la timp a aparatului de aer conditionat sunt:

 • Eliminarea riscurilor aparitiei bolilor cauzate de bacteriile si ciupercile formate in interiorul aparatelor de aer conditionat
 • Un aer curat
 • Disparitia disconfortului produs de mirosul neplacut
 • Realizarea unor importante economii, deoarece un aparat murdar are o eficienta cu peste 25 la suta mai mica, chiar daca consuma mai multa energie.
 • Prelungirea vietii ventilatorului. Un radiator murdar va solicita mai mult ventilatorul, fapt care va conduce la scaderea duratei de viata a acestuia.

Daca de interventiile tehnice se ocupa specialistii, puteti face destule actiuni pentru a exploata corect aparatul de aer conditionat MITSUBISHI:

 • Instalati unitatea interna si pozitionati paletele de vant astfel incat curentii de aer sa nu bata direct spre corp, acesta poate provoaca racirea locala a unor portiuni ale corpului.
 • Alegeti din telecomanda aparatului de aer conditionat MITSUBISHI preponderent programe cu viteza redusa a recircularii aerului in incapere. Eventual, cumparati aparate de putere mai mare, care va vor asigura temperatura dorita la turatie medie sau chiar mica a aparatului
 • Aerisiti zilnic locuinta si in mod natural. Modelele clasice de conditionare a aerului, efectueaza preponderent recircularea aerul din incapere, prea putin inlocuirea aerului prin transfer exterior – interior
 • Nu folositi excesiv in camera bebelusilor, acestia sunt mult mai sensibili si nu se pot adapta la fel de repede la schimbarile de temperatura

Pentru service si mentenanta aer conditionat MITSUBISHI ne aveti pe noi, nu ezitati sa ne scrieti sau sa ne sunati, vom programa imediat vizita la dispozitivul dvs.