Cauti service & reparatii pentru aparatul tau de aer conditionat MIDEA?

Oferim servicii de reparatii aer conditionat MIDEA si incarcare freon la domiciliu dvs.

Modelele de aparate de aer conditionat MIDEA cele mai des intalnite sunt cele de tipul split, adica formate din doua unitati: unitatea exterioara si unitatea interioara. Unitatea exterioara este formata din: compresor, condensator, ventilator, rezervor pentru agentul refrigerent iar unitatea interioara cuprinde: ventilator, vaporizator, filtru, telecomanda.

Aparatele de aer conditionat de tip split functioneaza pe baza transferului de temperatura de la o zona calda catre o zona mai rece. Aerul rece resimtit in locuinta nu provine din exterior, nu exista niciun schimb de aer intre unitatea exterioara si unitatea interioara prin intermediul tuburilor care conecteaza respectivele unitati. Transferul care are loc intre cele doua unitati este un transfer de caldura dar nu de aer. Unitatea interna nu produce aer rece, ea recircula aerul din camera, il raceste si il retransmite racit inapoi in incinta.

Freonul este o substanta cu proprietati speciale care trece din starea solida la starea gazoasa in anumite conditii, fapt care faciliteaza transferul de caldura. Freonul este situat in rezervorul din unitatea exterioara, este rece si se gaseste in stare lichida si ajunge in vaporizatorul situat in unitatea interioara. Ventilatorul recircula aerul prin unitatea interioara, este filtrat, racit in contact cu vaporizatorul si apoi eliberat din nou in interior ca aer rece. Vaporizatorului aparatului de aer conditionat MIDEA asigura transferul de caldura de la aerul din interior catre agentul refrigerent.

Iata care sunt pasii esentiali ai manoperei de curatare a aparatului de aer conditionat MIDEA

Pe masura ce freonul preia caldura aerului din interior, isi pierde starea lichida si devine un gaz rece. Aparatul de aer conditionat este un circuit inchis, este nevoie ca agentul refrigerent care are acum presiune mica si stare gazoasa sa redevina din nou un lichid rece, pentru a reincepe un circuit de racire. Aici isi intra in rol compresorul. El transforma gazul rece cu presiune mica intr-un gaz fierbinte cu presiune mare. La nivelul condensatorului si sub actiunea ventilatorului, gazul fierbinte aflat la presiune mare este racit, caldura este eliminata in exterior, iar freonul se transforma in stare lichida si ajunge din nou in rezervor de unde incepe un nou ciclu de racire in vaporizator. Este de retinut si ca, prin transferul de caldura al aerului din interior, apa aflata in aer condenseaza si este eliminata in exterior.

Dispozitivul tau MIDEA de conditionare a aerului este deci un sistem complex care necesita buna functionare a multor componente si procese. Intelegerea si mai profunda a tuturor rolurilor pieselor componente o are frigotehnistul, specialistul in evaluarea si reparatia aparatelor de aer conditionat si a sistemelor electro-tehnice de frig. Chiar daca de multe ori ni se poate parea ca ne pricepem la aparatele din casa noastra, sfatul nostru puternic este sa nu interveniti asupra aparatelor de aer conditionat, servisarea si reparatiile aparatului de aer conditionat MIDEA trebuie efectuate doar de catre profesionisti.

Avantajele curatarii la timp a aparatului de aer conditionat sunt!

Fara modestie, detinem toate cunostintele necesare, priceperea, uneltele si instrumentarul tehnic pentru a oferi la o calitate deosebita mentenanta aparatelor de aer conditionat MIDEA din casa dvs. Obisnuim sa facem diagnoza completa inainte de orice interventie principala, cu ajutorul manometrului Testo 550s Digital Manifold. Folosim kit profesional de igienizare aer conditionat, solutii de curatare dedicate, filtre si alte piese componente de origine. Fiecare operatiune de curatare sau preschimbare filtru va fi insotita de o izolare cu husa speciala a unitatii interne a aparatului de aer conditionat MIDEA, astfel incat murdaria si deseurile sa nu se raspandeasca inapoi in incapere. Completarea presiunii freonului sau schimbarea freonului din rezervor este facuta tot cu ajutorul manometrului digital, care va indica cantitatea exacta de freon ce trebuie incarcata.

Suntem aici pentru a primi solicitarile dvs., intervenim cu operatiuni de service aparate de aer conditionat MIDEA in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 si 6.