Informatii Utile Igienizare Aer Conditionat

Oferim servicii de igienizare aer conditionat pentru eliminare miros aer conditionat

Pentru aceasta, folosim solutii profesionale, special gandite pentru combaterea mucegaiului, bacteriilor si virusilor. Ne puteti contacta pentru probleme miros neplacut aer conditionat, revizii periodice pentru a va asigura ca aerul pe care il respirati zi de zi in casa este unul sanatos si ca puteti prelungi durata de utilizare a aparatului dumneavoastra.

Probleme cu aer conditionat miroase urat? Contati pe noi!

Mai multe studii efectuate in ultimii ani arata ca aerul din interiorul caminelor noastre este de 10 ori mai poluat decat cel din exterior, iar acest lucru se intampla in principal din cauza neintretinerii corecte a aparatului de aer conditionat.

Ca proprietar este bine sa intelegeti ca sistemul de climatizare dezvolta in interior un mediu micro umed, care favorizeaza dezvoltarea virusilor, mucegaiurilor si bacteriilor, iar acestea pot fi fatale pentru sanatatea umana (asa apare un miros ciudat aer conditionat).

Va intrebati de ce miroase urat aerul conditionat?

Ei bine, mucegaiul si bacteriile din sistemul de evacare a condensului duc la formarea unui miros neplacut atunci cand porniti aparatul de aer conditionat. In afara de acestea, praful si alti agenti care se depun pe filtrele aparatelor, compromit calitatea aerului din incapere.

Pentru a evita astfel de neplaceri, solicitati interventia unui profesionist in igienizare aer conditionat si eliminare miros intepator aer conditionat. Noi facem acest lucru de ani de zile, avem experienta cu toate aparatele de aer conditionat si lucram minutios, cu solutii profesionale si respectand anumite proceduri de calitate.

De ce sa ne contactati pentru igienizare si eliminare miros urat aer conditionat acasa?

  • pentru a va asigura ca respirati intr-un mediu sanatos, cu o buna calitate a aerului
  • pentru a spori durata de utilizare a aparatului de aer conditionat (a componentelor sale principale)
  • pentru a scapa de miros urat din aerul conditionat
  • pentru a impiedica formarea blocajelor din cauza prafului care se depune in interior
  • pentru a face economii pe termen lung (serviciile de igienizare aer conditionat sunt mai ieftine decat serviciile de reparatie)

Stiti ca un aparat de aer conditionat cu filtru si ventilator murdar are o eficienta de pana la 20% mai mica?

In plus, el consuma la fel de mult. Prin urmare, un aparat de aer conditionat murdar consuma mult si nu este eficient. Nu va veti bucura de confort in casa si veti observa in continuare sume mari inscrise pe facturile de curent. Va veti confrunta si cu miros urat la aer conditionat.

In plus, un radiator murdar trage mai mult de ventilator, astfel ca acesta va ceda mai repede. Realitatea arata ca veti plati mai putin pe intretinerea, curatarea si igienizarea periodica a unui aparat de aer conditionat decat pe serviciile de reparatii, inlocuire componente si consum electric mai mare.

Probleme cu miros urat instalatie climatizare? Putem interveni pentru a remedia problema.

Pentru prevenirea problemelor de sanatate (din cauza unui aer de calitate slaba) si a defectiunilor majore (din cauza unui aer conditionat care nu mai da randament, lucreaza la capacitate mica si are componente vulnerabile), sunati-ne pentru curatare si igienizare aer conditionat.