Tarife Preturi Service & Reparatii Aer Conditionat

ATENTIE: NU repar placi electronice (AC care NU pornesc) sau aparate care afiseaza ERORI, nu sunt electronist, eu ma ocup doar cu cele 3 servicii de mai jos:
👉Servicii de calitate fara nici un compromis, 100 % cei mai seriosi din domeniu: 👈Pret
1

Curatare – Igienizare Unitate Interioara + Exterioara + Verificare Freon

Eu folosesc solutii si materiale de la producatori de top care sunt de calitate si originale! Spal unitatea interna pe pozitie, folosesc un sac unde se scurge toata mizeria care rezulta din procesul de curatare, spal turbina fara demontare, la exterior verific nivelul de freon si curat unitatea exterioara acolo unde este necesar! Daca nu ati inteles procedura exista video explicit pe site, il puteti viziona!

250 lei-300 lei
2

Incarcare Freon 9 – 12.000 btu. (maxim 500 grame freon)

Spre exemplu, în cazul unui aparat de locuința cu capacitatea de 9-12. 000 btu vei găsi pe autocolant tipul de freon – R410a și cantitatea de freon necesară – 780 grame, altele pana la 1 kg. Unde sa anvelopat blocul sau sa făcut montaj defectuos si sa pierdut tot freonul prețul poate ajunge la 500 lei. Noi folosim doar freon original 100 % compatibil cu aparatul dvs de aici si costul cu 25% mai mare decât media!

350 lei
3

Pachet Premium serviciu complet Revizie Recomandat la 2 ani!

Curatare – Igienizare Unitate Interioara + Exterioara + Verificare Freon
completare Freon 9 – 12.000 Btu. (Maxim 350 Grame Freon – suplimentare)
Garantez temperatura aerului la iesire din unitate sa fie intre 5-10 grade C!
Garantez eliminare miros urat si un aer curat in casa fara alte probleme care se pot datora necuratari adecvate!
Recomandarea mea este sa aplicați la acest pachet premium deoarece veți fi acoperiți de neplăceri minim 2 ani!
350 lei-400 lei
4Deplasarea mea la adresa dvs si constatarea unei defectiuni ireparabile (altele decat cele pe care le ofer mai sus) gen compresor blocat mecanic, instalatie frigorifica fisurata si ireparabila, piese care nu se gasesc pe stoc gen placa electronica de AC inverter, unitate exterioara amplasata inaccesibil de la geam din casa, se taxează cu 100 lei!100 lei

Aveti grija pe cine chemati!

Majoritatea meseriasilor sunt neseriosi, afiseaza un pret atragator dar la final cer dublu! (asta spun clienti care din gresala au sunat in alta parte, in plus nici nu rezolva problema pentru care sunt chemati, folosesc freon contrafacut, ilegal care nu raceste in parametri si poate strica aparatul iremediabil! Ei folosesc solutii de igienizare ieftine, nu spala unitatea interioara nici cea exterioara, spala doar filtrele cu apa si sapun! mirosul urat persista…)

Tarife Preturi Service – Reparatii Aer Conditionat Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6

Aerul condiționat nu numai că răcește un spațiu de locuit, dar circulă și filtrează aerul. Acest lucru ajută la eliminarea poluanților dăunători, cum ar fi mucegaiul și polenul. Persoanele care suferă de alergii și astm bronșic respiră mai ușor prin reducerea iritantelor din aer într-o casă.
Costul reparației AC în funcție de tipul de unitate
Prețurile reparației AC în funcție de tipul de reparație
Costul mediu de reparație AC în funcție de tipul de înlocuire
Alte înlocuiri obișnuite de AC
Costul reparației AC Costul pe oră Costul reparației AC la
domiciliu în funcție de marcă
Cum să vă dați seama dacă AC este strict
Costul reparației AC de urgență
Reparație AC vs Înlocuire
Cost întreținere AC

Cât costă reparația aerului condiționat?

Reparatorii de aparate de aer condiționat vă vor taxa în funcție de câțiva factori, inclusiv locul în care locuiți, timpul necesar pentru munca dvs. și ce piese de schimb sunt necesare. Tarifele de reparare a aparatelor de aer condiționat pot varia la nivel local și ar trebui luate doar ca ghid. Cea mai bună modalitate de a afla costul muncii tale este să obții oferte de la tehnicieni.

Probleme comune și reparații ale aparatului de aer condiționat

Costul reparației aerului condiționat depinde și de natura problemei. Dacă descoperiți că aparatul dvs. de aer condiționat are unul dintre următoarele simptome, probabil că va trebui să apelați la un serviciu de reparații de aer condiționat.
  • Unitate de aer condiționat cu scurgeri sau picurare
  • Aerul condiționat nu suflă la putere maximă
  • Unitatea se oprește aleatoriu
  • Mai zgomotos sau mai tare decât de obicei
  • Debit de aer redus
  • Unitatea nu răcește și nu se încălzește aerul
  • Puterea scurtează
  • Ventilatorul funcționează, dar nu are aer rece…

Ar trebui să-mi repar sau să înlocuiesc aerul condiționat?

Reparația aerului condiționat costă mai puțin decât înlocuirea în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, dacă aparatul dumneavoastră de aer condiționat se apropie de sfârșitul duratei de viață (de obicei 10-15 ani), înlocuirea acestuia cu un sistem nou poate fi mai rentabilă.

0764 012 943