Cauti service & reparatii pentru aparatul tau de aer conditionat WHIRLPOOL?

Incarcare sicompletare freon aparat aer conditionat Whirlpool

Calitatea aerului din casa ta depinde foarte mult de calitatea filtrarii aerului. Este normal sa te intrebi ce marca de aer conditionat ar fi cel mai bun pentru casa ta. Si este normal sa fie o decizie complexa, mai ales ca avem pe piata zeci de branduri de instalatii de climatizare.

Iti recomandam sa iei in considerare Whirlpool, marca americana de traditie, cu inceputurile in anul 1911. Este prezenta pe toate continentele si se afla an de an in top 3 producatori de electrocasnice dupa cifra de afaceri. In Romania Whirlpool este prezenta oficial din anul 1996 si comercializeaza pe piata noastra toate cele 3 tipuri principale de aer conditionat: monobloc, multi-split si portabile.

Aparat de aer conditionat Whirlpool cu filtru de aer infundat

Indiferent ce model Whirlpool alegi, va trebui sa iei in considerare intretinerea lui, pentru a te bucura de functionare continua si la parametri de calitate ridicati. In conditii de utilizare casnica e necesara cel putin 1 interventie de intretinere la fiecare 60 de zile. Indiferent ca dispozitivul Whirlpool a functionat in regim intens sau a fost folosit sporadic.

Un ciclu de cel putin 20 de minute de functionare trebuie asigurat la fiecare 2 saptamani, indiferent ca incinta respectiva are sau nu nevoie de conditionarea aerului.

Igienizare sicompletare presiune freon aer conditionat Whirlpoolcare sufla aer cald

In regim industrial, de functionare continua, pentru activitate in 3 schimburi, revizia si intretinerea este necesara din 3 in 3 saptamani sau chiar mai des pentru suprasolicitari ale aparatelor de aer conditionat.

Din fericire avem experienta de peste __13_ ani in revizia si intretinerea aparatelor de aer conditionat Whirlpool, asistati de instrumentar profesional si cu preocupare asupra calitatii serviciilor oferite.

Puteti apela la noi pentru service aparate de aer conditionat Whirlpool in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 si 6, pentru verificare, mantenanta aer conditionat Whirlpool si intretinere, pentru verificare si incarcare cu freon, pentru curatare si igienizare dispozitive de aer conditionat Whirlpool.

Fara servicii decuratare aer conditionat de camera Whirlpool platiti mai mult la curent

Pentru o interventie de revizie a dispozitivului la standarde inalte de calitate, procedam in prima faza la diagnosticarea aparatului dvs. de aer conditionat Whirlpool cu ajutorul manometrului profesional Testo 550s Digital Manifold. Constatam cu acuratete buna functionare sau eventualele probleme ale unitarii externe, ale unitatii interioare si a conductei de frig.

Urmatorul pas este sa izolam unitatea interioara a aparatului de conditionare a aerului Whirlpool cu ajutorul husei speciale de protectia incintei. Orice deseuri si murdarie rezultata in urma operatiunii nu vor afecta bunurile din casa dvs. Periile speciale de curatare imbinari si filtru, solutia speciala de curatare radiator aer condotionat si carpele antistatice de unica folosinta vor asigura o igienizare superior calitativa. Folosim cu pricepere doar scule profesionale, care asigura integritatea si siguranta dispozitivului Whirlpool indiferent de natura interventiei.

Nivelul si calitatea freonului din instalatie este masurata de asemenea cu manometrul profesional Testo 550s Digital Manifold si incarcarea completa este asistata de manometru.

Una din cele mai bunefirme curatare aer conditionat Bucuresti, orice zona

Instalatia de aer conditionat Whirlpool este un dispozitiv frigotehnic complex. Chiar daca am vrea sa functioneze 5 – 6 ani fara nicio actiune asupra lui, in realitate are nevoie de interventii periodice de intretinere. Cea mai profitabila solutie pentru tine este sa inchei un contract de mentenanta pe 2 sau 3 ani pentru aparatul tau de aer conditionat Whirlpool. Vei fi asigurat cu interventii conform unui calendar dinainte stabilit, garantie pentru fiecare operatiune, piese de schimb in timp util si acces la serviciul de urgenta.

Indiferent ce marca si model de aparat de aer conditionat ai ales, contacteaza-ne pentru orice solutie in ce priveste aparatul de aer conditionat: service, reparatii, mentenanta, curatare de impuritati, mucegai si indepartare miros neplacut, kit igienizare aer conditionat, inlocuire filtre, incarcare cu freon, inlocuire conducta frigorifica dintre unitatea interioara si cea externa, asigurare piese de schimb, consultanta de specialitate.