Informatii Utile Revizie Aer Conditionat

Servicii competitive pentru revizie aer conditionat

Mentenanta sau revizia unui aparat de aer conditionat este pur si simplu esentiala daca doriti sa va bucurati de aparat pentru o perioada cat mai lunga de timp. In plus, revizia asigura un randament sporit pentru buna functionare a aparatului si eliminarea riscurilor asociate cu aparatele defecte (care miros urat, imprastie mucegai si bacterii ce pot fi inhalate si astfel daunatoare pentru toti membrii familiei).

Avantaje revizie aer conditiont

Exista o multime de motive pentru care ar trebui sa acordati o atentie deosebita reviziei aparatului de aer conditionat.

Sanatate si confort pentru toata familia

Aerul conditionat recircula aerul din incapere, cel pe care il respirati. De aceea, calitatea aerului care trece prin aparat are o importanta majora pentru sanatatea tuturor membrilor familiei (mai ales pentru cei predispusi la alergii si afectiuni respiratorii).

Daca veti angaja serviciile unui profesionist in revizie aer conditionat, unitatea isi va putea pastra parametri initiali de functionare. Va veti putea bucura de aer de calitate si de confort sporit, indiferent de anotimp.

Retineti ca atunci cand aparatul de aer conditionat functioneaza, filtrele, ventilatorul, tuburile de vaporizare si fantele se imbiba de spori de mucegai, virusi, bacterii care pot compromite sanatatea umana. De aceea, este critic sa faceti o revizie periodica pentru aparatul de aer conditionat.

Combatere miros urat aer conditionat acasa

Vi se pare ca un miros greu si urat a inceput sa fie dispersat de aparatul de aer conditionat? Cel mai probabil, aparatul are nevoie de o revizie completa, pentru curatare in mod profesionist. Mirosul este un indiciu care arata ca in camera exista particule chimice si daunatoare care va pot compromite sanatatea.

Miros urat din aerul conditionat? Avem solutii!

Aparatul de aer conditionat capteaza inclusiv aerul de tigara si mirosurile grele de lipsa de aerisire, iar acestea devin tot mai inconfortabile in timp. O revizie corecta si completa, care sa aiba in vedere toate componentele importante ale aparatului, poate ajuta aparatul de aer conditionat sa ofere in continuare randamentul si confortul de care v-ati bucurat la inceput. Astfel, veti scapa si de miros urat la aer conditionat.

Temperatura mare si gradul inalt de umiditate sunt alti doi factori ce afecteaza sanatatea. Daca acestea au valori prea mari sau prea mici, in mod automat va veti simti obosit si stresat, aparent fara motiv. Din fericire, cu o revizie periodica profesionala, veti putea sa va bucurati in continuare de aer curat, proaspat si confortabil.

Ce trebuie sa stiti despre serviciile noastre de revizie aer conditionat si combatere aer conditionat miroase urat?

  • Lucram exclusiv cu produse profesionale de curatat, cu o eficienta extrem de buna in timp
  • Facem o curatare temeinica a aparatului de aer conditionat. Nu omitem nicio componenta importanta si asa veti putea scapa de miros aer conditionat
  • Verificam si curatam filtrele, fantele, interiorul unitatilor, prezenta mucegaiului etc
  • Produsele de curatare pe care le folosim sunt ecologice si nu afecteaza sanatatea umana
  • Dupa o revizie periodica, veti putea inlatura orice miros neplacut aer conditionat
  • Avem experienta de lucru cu orice marca si brand aparat aer conditionat
  • Ne vom da seama usor de ce miroase urat aerul conditionat

Pentru probleme de miros ciudat aer conditionat, miros intepator aer conditionat, miros urat instalatie climatizare si tot ce tine de revizie aparate cliamtizare, va rugam sa ne contactati.