Cauti service & reparatii pentru aparatul tau de aer conditionat HAIER?

Service aer conditionat sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 HAIER

Aparatul tau de aer conditionat HAIER va functiona cu bine o perioada lunga de timp daca va fi intretinut si servisat profesional. Inclusiv operatiunea de curatare de praf, impuritati si mucegai a dispozitivului HAIER este esentiala. Pentru sanatatea dvs. si pentru functionarea in parametri a dispozitivului. Orice amanare a igienizarii lui va duce la defectiuni si va necesita reparatii costisitoare. Deci curatarea instalatiilor de climatizare HAIER de cel putin 2 ori pe an, vor proteja utilizatorii si vor creste durata de exploatare. Daca folositi aparatul si in sezonul rece pentru incalzire, atunci cel putin inca o igienizare in plus pe an este necesara. La fel daca mediul in care este amplasata unitatea externa este unul cu praf in cantitati mari.

Cum se face cea mai buna verificare mentenanta aer conditionat HAIER si intretinere?

HAIER garanteaza functionarea echipamentelor si pana la 15 ani. Dar durata de viata depinde mult de frecventa interventiilor de intretinere, de mentenanta aparatelor de aer conditionat HAIER, de exploatarea conform cartii tehnice.

Filtrele incarcate de impuritati si praf duc la o performanta scazuta a aparatului HAIER de pana la 30% si cresc cu 5-15% consumul de energie. Printre afectiunile pe care le poate provoca necuratarea lui se numara bronsite, viroze, infectii ale sistemului respirator superior.

La un mod simplu, puteti face o curatare in regim propriu. Daca aveti priceperea scoaterii filtrului fara sa-l deteriorati, atunci puteti spala filtrul de aer cu apa calduta, il clatiti bine cu apa si apoi se lasa la uscat. Cu o carpa usor umezita puteti colecta praful de pe carcasa unitatii interne si lasati apoi sa se usuce. Ambele operatiuni, cu dispozitivul HAIER deconectat de la reteaua electrica.

Vrei sa stii cum efectuam orevizie, curatare igienizare aer conditionat HAIER cum se face?

Alte interventii, precum curatarea evaporizatorului, indreptarea aripioarelor indoite, reumplerea cu freon, verificarea functionarii aerului conditionat HAIER, pot fi facute doar de echipa specializata. Implica urmarirea eficacitatii sigurantelor, a alimentarii cu energie electrica, puterea absorbita, starea racordurilor frigorifice si a compresorului, dar si a altor repere frigotehnice de functionare.

Echipa noastra va izola unitatea interioara cu folie speciala si va colecta cu grija murdaria rezultata dupa colectare.

Deasemenea, interventiile asupra unitatii externe HAIER trebuie asigurate doar de specialisti. Acumularile de impuritati si deseuri pot fi serioase si trebuie intervenit fara a defecta instalatia. Se verifica si se se regelaza sigurantele de protectie, valoarea tensiunii de alimentare, puterea absorbita, contactele electrice si frigorifice, compresorul, subracirea si supraincalzirea, eficacitatea rezistentelor, starea a aripioarelor condensatorului, paletele ventilatorului, tavita de recuperare.

Cum se face cea mai bunaincarcare freon aer conditionat apartament HAIER?

Foarte important, facem verificarea si eventualul schimb de freon in conditii monitorizate de manometru digital profesional. Inclusiv diagnosticarea de functionare a aparatului de aer contitionat HAIER o realizam cu manometru Testo 550s Digital Manifold.

Daca functia incalzire a aparatului de aer conditionat HAIER nu functioneaza, atunci verificati ca temperatura din camera este inferioara temperaturii reglate din telecomanda si asigurati-va ca modelul dvs. de aparat de aer conditionat HAIER are capacitatea de incalzire pentru temperatura in incapere. Sunt modele care nu ofera functia de incalzire pentru temperaturi ale mediului ambiant sub 8 grade Celsius, de exemplu. Daca cele doua actiuni nu rezolva problema, este necesara interventia echipei tehnice de frigotehnisti.

Cum te asiguri ca beneficiezi dereparatiiaer conditionat HAIER sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 de cea mai buna calitate?

Daca observati ca aparatul de aer conditionat HAIER nu mai functioneaza la capacitate maxima este cazul, de asemenea, sa apelati la specialisti. In cele mai multe cazuri va fi nevoie fie de o curatare profesionala, fie de schimbarea freonului.

Daca se aud zgomote neobisnuite din unitatea interna sau cea externa a aparatului dvs. de aer conditionat, opriti-l cat mai degraba, scoateti-l din priza si adresati-va specialistilor. Service-ul nostru specializat ofera reparatii pentru aparate de aer conditionat in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 si 6 ale Bucurestiului. Ne puteti contacta imediat pentru o programare sau puteti apela la servciul nostru de “urgenta” pentru a veni in aceeasi zi la dvs.