Cauti service & reparatii pentru aparatul tau de aer conditionat SAMSUNG?

Daca aparatul tau de aer conditionat Samsung este corect alimentat electric dar nu porneste, scoate zgomote neobisnuite sau nu raspunde corect la comenzi, in mod clar necesita interventia echipei de service si reparatie aer conditionat Samsung.

Iata 6 semne care arata ca ceva nu este in regula cu aparatul tau de aer conditionat, chiar daca porneste fara probleme:

1) Aparatul functioneaza, dar circula putin sau deloc aer

2) Dispozitivul tau de aer conditionat face sunete ciudate

3) Aparatul de aer conditionat emite un miros urat

4) Aparatul de aer conditionat functioneaza in cicluri scurte

5) Prezenta apei pe sau in jurul dispozitivului

6) Prezenta urmelor de gheata pe sistemul de aer conditionat

Aparatul de aer conditionat Samsung este un dispozitiv sofisticat si este indicat sa ne contactati imediat pentru a anticipa o posibila defectiune majora. Asiguram la nivele de calitate superioare service aer conditionat Samsung in sector 1, 2, 3, 4, 5 si 6.

Echipa noastra de profesionisti ofera toate tipurile de interventii pentru dispozitivul de climatizare Samsung: orice reparatie, incarcare sau verificare freon, curatare, igienizare si inlocuire filtre uzate, matisare sau inlocuire traseu unitate exterioara.

Reparatii si incarcare cu freon aparat de aer conditionat Samsung

La inceputul oricarei interventii vom proceda la o testare complexa de functionare cu ajutorul unui manometru profesional Testo 550s Digital Manifold. Verificam atat buna functionare a unitatii interne cat si a celei exterioare: placa electronica, motor ventilator, senzor presiune, turbina, condensator, transformator alimentare, electrovalva, holendru, capacitor, fotocelula. De asemenea, manometrul si expertiza frigotehnistului vor identifica orice fisuri sau obturatii ale traseului frigorific. Inlocuim pe loc piesele defecte sau in cateva zile pentru cele cu stoc la furnizor. Oferim garantie pentru orice interventie efectuata.

Incarcarea cu freon o efectuam de asemenea cu asistenta manometrului, pentru a ne asigura de temperatura optima rezultata si de gradul de incarcare de 100% al rezervorului.

Pasii pentru incarcarea cu freon a aparatului de aer conditionat Samsung sunt:

– Verificarea functionarii corecte a dispozitivului cu ajutorul Testo 550s

– Observarea eventualele scurgeri la conducte, porturi, lamele

– Adaugarea lichidului de racire in cantitatea recomandata de manualul de exploatare al aparatului dvs. de aer conditionat Samsung

– Pornirea intr-un ciclu complet de cel putin 15 minute pentru verificarea functionarii corecte

Intervenim pentru eliminarea mirosului urat al aerului emis

Aparitia mirosurilor rele indica dezvoltarea mucegaiului si a murdariei din dispozitiv, ceea ce provoaca circulatia aerului contaminat in interiorul locuintei sau biroului. Nu este doar un simplu inconvenient, ci o problemă serioasa, care poate poate afecta sanatatea ta si a familiei tale.

In vederea curatarii aparatului de aer conditionat din apartamentul sau casa dvs., echipa noastra va izola aparatul de frig de restul incaperii cu ajutorul unei folii cu rezistenta crescuta. Apoi vom deschide aparatul cu scule profesionale si vom indeparta filtrele. Urmeaza igienizarea aparatului de aer conditionat Samsung cu dispozitiv manual de presiune si solutie speciala antibacteriana si antifungi. Toata murdaria scursa o vom colecta fara a se imprastia in vreun fel prin camera, pana la curatarea completa a unitatii. Dupa igienizarea corespunzatoare filtrelor si uscarea lor, vom remonta aparatul si il pornim intr-un ciclu de cel putin 10 minute pentru a asigura clientul de diferenta de calitate a aerului respirat.

Nu uitati de revizie aer conditionat Samsung

Pentru a functiona in parametri optimi, la cel putin fiecare 2 ani este nevoie sa apelati la o revizie completa a aparatului de aer conditionat Samsung. Orice neglijare a termenului de revizie poate insemna un pericol in functionarea dispozitivului si implicit un risc pentru dvs.

Suntem aici pentru a va rezolva cu profesionalism orice problema in legatura cu aparatul de aer conditionat Samsung, nu ezitati sa ne contactati.