Cauti service & reparatii pentru aparatul tau de aer conditionat HITACHI?

Cum se face cea mai buna verificare mentenanta aer conditionat HITACHI si intretinere?

Compania japoneza HITACHI este varf de lance in inovare si robotica, livreaza doar tehnologie de varf de zeci de ani. Si in domeniul instalatiilor de climatizare s-a impis pe piata prin calitate si fiabilitate. Ai facut o alegere foarte inspirata dotand locuinta cu aparate de aer conditionat HITACHI. Este important sa ai in vedere si niste actiuni esentiale pentru a te bucura cat mai mult timp de alegerea facuta.

In afara functiei de aducere a temperaturii la valoare pe care vi-o doriti, aparatul de aer conditionat HITACHI curata si purifica aerul de interior, extrem de important daca tinem cont de multitudinea de impuritati in aerul exterior, datorita prafului, traficului auto, aglomeratiei si vanturilor ocazionale.

Vrei sa stii cum efectuam orevizie, curatare igienizare aer conditionat HITACHI cum se face?

Sistemele de climatizare produc inerent in timpul functionarii un microclimat umed, favorabil dezvoltarii bacteriilor si a fungilor. Praful bactericid si alte particule nedorite depuse pe filtrele aparatelor de aer conditionat HITACHI genereaza mirosuri neplacute la pornirea si in timpul functionarii echipamentelor de aer conditionat.

Operatiunea corecta de eliminarea mirosurilor neplacute ale aparatului de aer conditionat HITACHI presupune curatarea vaporizatorului, turbinei, filtrelor, condensatorului si a tavii de condens cu solutii speciale profesionale degresante si antibacteriene, care au rol de curatare si igienizare.

De ce este bine sa apelati lafirme curatare aer conditionat HITACHI?

Evaporatorul, componenta din unitatea interioara a dispozitivului HITACHI in care se evapora freonul, este cel care raceste aerul. Dupa cateva zeci de ore de functionare, pe conducta, pe returul de condens, pe conectori si intre componente apar impuritati, depuneri de praf, bacterii si microorganisme ce pot fi inhibate prin aerul respirat. Ventilatorul este cel care recircula aerul din incapere, pentru a fi preluat de vaporizator. Odata racit, aerul este eliberat in locuinta.

Bariera in calea celor mai frecvente impuritati este filtrul de aer. Filtrul este proiectat astfel incat sa fie eliberat din prinderi si curatat separat. Cel putin 1 data pe an filtrul trebuie schimbat cu unul nou. De-a lungul anului filtrele trebuie verificate cu regularitate si curatate din 3 in 3 saptamani sau mai des daca situatia impune. Daca mediul de amplasare al dispozitivului de conditionare a aerului HITACHI este unul foarte poluat sau daca aparatul functioneaza mai mult de 15 ore pe zi, atunci curatarea filtrului trebuie facuta saptamanal si schimbul de filtru la fiecare 3 luni.

Cum te asiguri ca beneficiezi dereparatiiaer conditionat HITACHI sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 de cea mai buna calitate?

Condensatorul este componenta unitatii exterioare care acumuleaza cel mai mult praf. El faciliteaza trecerea freonului din starea de vapori in starea lichida. Datorita caracteristicilor de functionare, pe condensator se strange o cantitate mare de particule ce afecteaza semnificativ puterea de racice a aparatului de aer conditionat. Tavita de condens stocheaza si elimina apa rezultata, evident are nevoie de curatare cu aceeasi frecventa ca si filtrul.

Mentenanta aparatului de aer conditionat HITACHI presupune obligatoriu igienizare, pentru mentinerea capacitatilor de functionare optime. In plus, procedam si la verificarea starii tehnice a echipamentelor frigorifice, inclusiv nivelul freonului, precum si complementare in caz de nevoie.

Aparatele de conditionare a aerului HITACHI care nu au parte de revizie ritmica risca defectiuni, aerul emis in locuinta nu va mai fi de calitate si durata de viata se va reduce.

Oferim servicii complete de reparatii si revizii aparate de aer conditionat HITACHI, atat pentru unitatea interioara, cat si cea exterioara:

 • igienizare
 • incarcarea cu freon
 • inlocuire sau reparare compresor
 • schimbarea filtrelor, motorului, releelor termice de pornire
 • inlocuirea termostatului
 • inlocuirea condensatorului aerului conditionat
 • verificare si inlocuire pompa vid aer conditionat
 • curatarea sau schimbarea filtrelor aerului conditionat
 • curatare conducte aer conditionat, a evaporatorului
 • verificare ventilatoare
 • verificarea drenajului
 • verificarea consolei exterioare

Diagnosticam electro-digital aparatul tau de aer conditionat HITACHI, cu manometrul Testo 550s Digital Manifold. Daca observi ca aerul conditionat nu mai raceste corespunzator, are un consum electric prea ridicat sau aerul respirabil are un miros ciudat, contacteaza-ne pentru o programare, oferim service aparate de aer conditionat Hitachi in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 si 6 ale municipiului Bucuresti.