Cauti service & reparatii pentru aparatul tau de aer conditionat FUJITSU?

Aveti acasa unul sau mai multe aparate de aer conditionat FUJITSU. Ati facut o alegere foarte buna.

De ce trebuie sa facemservice aer conditionat FUJITSU sector 1, 2, 3, 4, 5, 6?

Fondata in 1935, compania japoneza FUJITSU a inovat de-a lungul timpului in multe feluri si a pastrat sus nivelul de calitate oferita. Aparatele de aer conditionat FUJITSU sunt bine proiectate si fiabile. La modul simplist, ele realizeaza racirea sau incalzirea aerului din incaperi pe baza transferului de caldura de la o zona calda spre o zona rece. In fapt, functionarea lor este complexa, vor fi eficiente la parametrii maximi numai daca au parte de revizie si intretinere periodic. Altfel, vor avea consumuri anormale de energie, deci costuri mult mai mari cu factura de energie electrica, se vor defecta sau vor constitui un pericol pentru integritatea locuintei.

Cum se face cea mai buna verificare mentenanta aer conditionat FUJITSU si intretinere?

Interventiile de intretinere si mentenanta aparate de aer conditionat FUJITSU presupun urmarea unor etape. Primul pas pe care echipa noastra il face este testarea echipamentului FUJITSU cu manometrul Testo 550s Digital Manifold. Vom porni aparatul de aer conditionat FUJITSU, vom conecta manometrul, si vom masura capacitatile de functionare si nivelul si calitatea freonului. Verificam inclusiv traseul frigorific dintre unitatea interioara si unitatea externa, integritatea si capacitatea de drenare a furtunului de condens, functionarea compresorului si a presiunilor de lucru, componentele electronice si electrice, functionarea corecta a telecomenzii, verificarea sistemului de prindere.

Vrei sa stii cum efectuam orevizie, curatare igienizare aer conditionat FUJITSU cum se face?

Pentru operatiunile de igienizare a instalatiei de conditionare a aerului FUJITSU se vor curata turbina, condensatorul, vaporizatorul si filtrele si cu solutie profesionala antistatica cu presiune. Scopul igienizarii este acela de a indeparta mirosurile si cea mai mare parte dintre bacteriile care se formeaza in evaporator.

De ce este nevoie de incarcare / completare presiune freon aer conditionat FUJITSU?

Frecventa interventiilor de intretinere a aparatelor de aer conditionat FUJITSU este descrisa in cartea tehnica si se deruleaza pe tot parcursul anului, nu doar in anotimpul calduros. Vom verifica in primul rand starea generala de functionare a dispozitivului FUJITSU, prin conectarea manometrului Testo 550s Digital Manifold. Vom curata ventilatorul, fantele de aer, vaporizatorul, cu solutie profesionala speciala de curatare aer conditionat. Vom spala sau schimba filtrele si prefiltrele cu unele de origine FUJITSU. Vom verifica si curata ventilatorul, condensatorul si compresorul unitatii exterioare. Vom completa sau incarca cu freon aparatul de aer conditionat FUJITSU. Pentru operatiunile de adecvare a freonului ne vom ajuta tot de manometrul Testo 550s Manifold. Acesta va detecta calitatea si cantitatea freonului existent si ne va asista in umplerea instalatiei cu freon la cantitatea optima indicata de producator.

Cum te asiguri ca beneficiezi dereparatiiaer conditionat FUJITSU sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 de cea mai buna calitate?

Aparatele de aer conditionat FUJITSU sunt proiectate sa functioneze o perioada indelungata de timp, dar, inerent, din cand in cand pot aparea defectiuni care necesita asistenta noastra de specialitate, pentru a reabilita profesional dispozitivul. Cea mai buna solutie de a reduce frecventa si importanta defectiunilor este de a efectua cu regularitate reviziile tehnice.

Igienizarea aparatului de aer conditionat FUJITSU este un proces de curatare profund care presupune demontarea unor componente, urmata de spalarea si curatarea acestora cu solutie speciala. Vom curata filtrele si vaporizatorul, apoi turbina. Turbina recircula aerul din incapere prin vaporizator, deci functioneaza intr-un mediu de condens, care favorizeaza mucegaiul. Tava de condens capteaza apa care rezulta din racirea aerului. Dincolo de impuritatile rezultate, care trebuiesc eliminate, vom elimina si mirosul neplacut cauzat de acestea.

Una din cele mai bunefirme curatare aer conditionat Bucuresti, orice zona

Reviziile facute de catre echipa noastra de profesionisti specializati in revizie aparate de aer conditionat FUJITSU vor readuce instalatia de conditionare a aerului la starea impecabila de functionare. In Romania e recomandabila o revizie inainte de inceperea anotimpului calduros si, apoi, la finalul verii, fiindca aparatul de aer conditionat a functionat in regim intens si freonul a fost utilizat in mare proportie. Una dintre cauzele scaderii randamentului aparatului de aer conditionat FUJITSU este cantitatea insuficienta de freon, agentul frigorific al dispozitivului. Pierderea de freon duce la defectiuni ale instalatiei de aer conditionat sau chiar avarie totala. Vom identifica rapid sursa pierderii de freon si reincarcam aparatul cu cantitatea necesara de agent frigorific in conditii de siguranta.

Reviziile profesioniste facute de echipa noastra in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 vor impiedica aparitia de defectiuni si dezvoltarea de bacterii pentru perioade mai mari de timp.