Cauti service & reparatii pentru aparatul tau de aer conditionat VORTEX?

Igienizare sicompletare presiune freon aer conditionat VORTEXcare sufla aer cald

De cel putin 2 ori pe an curatarea profesionala a aparatului tau de aer conditionat VORTEX este necesara. Daca functioneaza in regim intensiv tot timpul anului, pe aer rece si cald, atunci de 3 sau 4 ori pe an trebuie curatat temeinic.

Daca dispozitivul Vortex nu mai are eficienta in racire sau incalzire, scoate zgomote neobisnuite, emite mirosuri neplacute sau are scurgeri de condens, atunci este necesara o diagnoza si, cel mai probabil, o igienizare de urgenta. Daca echipamentul de climatizare VORTEX este in primele 6 luni de functionare, cel mai probabil este nevoie doar de curatare: indepartarea prafului de pe carcasa, din unitatea interna, din cea externa, de pe filtru, si curatarea partilor cele mai contaminate ale aparatului de aer conditionat sau conductei.

Acumularea prafului provoaca scaderea calitatii aerului, prezenta zgomotului exterior, supraincalzirea radiatorului, compresorului sau vaporizatorului. Curatarea superficiala a aparatului de aer conditionat VORTEX se poate face si de catre dvs. Dar o interventie completa de curatare si igienizare poate fi realizata doar de specialisti.

Incarcare sicompletare freon aparat aer conditionat VORTEX

Filtrul detasabil al aparatului de aer conditionat VORTEX este instalat in panoului interior. Pentru a-l curata, trebuie scos din unitate. Se scoate aparatul de aer conditionat din priza, se deschide capacul si apoi se elibereaza cu grija din prinderi. In plus, echipa noastra va izola unitatea interioara de restul incaperii cu ajutorul unei huse speciale si va colecta securizat murdaria rezultata. Ventilatorul rotativ, care disperseaza aerul racit, se curata temeinic cu solutie speciala deoarece acumuleaza praf si grasimi. Daca dispozitivul VORTEX este cu ventilator detasabil, atunci se scoate si se spala separat. Partile fixe pot fi curatate si cu o perie speciala. Dupa curatare filtrele de aer si ventilatorul se dezinfecteaza cu un agent antibacterian special.

Una din cele mai bunefirme curatare aer conditionat Bucuresti, orice zona

Sistemul de drenaj al aparatului de aer conditionat are doua componente: o tava in care este colectata apa si o conducta care scurge lichidul. Este partea ce acumuleaza umezeala. Praful in prezenta umezelii poate dezvolta ciuperci, bacterii si mucegai, ce trebuie indepartate periodic. In primul rand se deconecteaza tava si se curatata cu solutie. Apoi se igienizeaza tubul de scurgere. Daca ciuperci sau mucegaiul au inceput deja sa se raspandeasca prin sistemul de aer conditionat, vor fi indepartate cu anti-mucegai de suprafata, antiseptice sau agenti antifungici similari.

Aparat de aer conditionat VORTEX cu filtru de aer infundat

Curatarea unitatii exterioare a aparatului de aer conditionat VORTEX se realizeaza uzual de doua pe an. In aceasta zona se acumuleaza murdarie, praf, frunze, ramuri de copac, resturi de pungi usoare, etc. Daca nu curatati aerul conditionat, rezidurile se vor acumula si vor supraincalzi compresorul. Dificultatea curatarii unitatii externe este data, in primul rand, de amplasarea acesteia. Daca la casa fara etaj unitatea externa este accesibila, la vile si bloc devine mai problematic.

Intotdeauna specialistii nostri frigotehnisti vor curata cu profesionalism aparatele de aer conditionat VORTEX si vor inspecta buna functionare sistemului. Folosim manometru Testo 550s Digital Manifold pentru diagnosticarea functionarii. Intervenim cu revizii, mentenanta si reparatii aer conditionat VORTEX in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 si 6. Contactati-ne pentru programare.