Cauti service & reparatii pentru aparatul tau de aer conditionat LG?

Vrei sa stii cum efectuam orevizie, curatare igienizare aer conditionat LG cum se face?

Cea mai importanta operatiune de service a aparatului de aer conditionat LG este cea de intretinere preventiva. Asa cum indica si numele, veti preveni problemele si reparatiile costisitoare doar apeland la intretinerea preventiva. De 2 ori pe an este indicat sa apelati la operatiuni de service profesional. O data în septembrie/octombrie, dupa perioada de folosire intensiva si a doua oara in martie/aprilie, dupa perioada de neutilizare sau utilizare sporadica a instalatiei de conditionare a aerului.

Din fericire, oferim toata gama de operatiuni de service aparate de aer conditionat LG: reparatii aer conditionat LG, curatare aer conditionat LG, revizie periodica instalatie de climatizare, inlocuire traseu unitate exterioara, completare presiune freon aer conditionat LG, igienizare aparat de aer conditionat.

Curatarea, igienizarea aparatului de aer conditionat LG, cum se face

Inainte de inceperea procedurilor de curatare si igienizare vom testa buna fnctionare a aparatului LG cu ajutorul manometrului profesional Testo 550s Digital Manifold. Verificarea este completa, atat a capacitatii unitatii interioare cat si a celei exterioare si a conductelor frigorifice. Vom remedia orice neregularitate, pentru a impiedica defectarea totala sau functionarea sub parametri a dispozitivului dvs. LG.

Apoi vom proceda la protejarea aparatului de aer conditionat LG de restul incintei cu o folie protectoare. Abia dupa aceasta, deschidem si curatam cu solutie speciala de curatat aer conditionat si solutie de curatare radiator aer conditionat. Murdaria rezultata nu va interactiona in niciun fel cu mediul interior sau exterior, o colectam cu grija si abia apoi desfoliem dispozitivul LG. Dupa curatarea atenta si inchiderea aparatului, procedam la pornirea unui ciclu de 10 minute de functionare pentru a ne asigura ca acum functionarea aparatului de aer conditionat LG este la parametrii cei mai buni.

Intervalul de curatare periodica a unitatii interioare a aparatului de aer conditionat LG trebuie ajustat functie de ritmul de utilizare.

Poate varia de la 3 saptamani pentru aparate cu uz intens, la 60 de zile pentru utilizare intermediara, sau la 3 luni pentru uz casnic lejer.

Curatarea exterioara o facem cu o carpa antistatica umeda, nu folosim niciodata apa direct. Daca aparatul este murdar la orificiile de aerisire, de exemplu cu praf sau acarieni, aceste impuritati vor compromite calitatea aerului. Vom curata cu o perie fina si cu carpa umezita imbinarile aparatului de aer conditionat LG, furtunul și vasul de scurgere, pentru asigurarea faptului ca nu exista acumulari de bacterii sau apa statatoare.

Schimbarea la timp a filtrelor este cruciala pentru buna functionare a aparatului de aer conditionat LG. Producatorul indica termenele pentru schimbarea filtrelor. E obligatoriu sa respectam aceste termene. Folosirea aparatului de aer conditionat cu filtru uzat poate fi foarte periculoasa pentru sanatate. Echipa noastra va curata profesional filtrele la termenele indicate si va inlocui filtrele cu unele de origine LG, direct de la importator.

Cum se face cea mai bunaincarcare freon aer conditionat apartament LG?

Verificam contactele tuburilor si a cablurilor electrice echipamentului dvs. LG. Atat tuburile de aer și de scurgere apa, cat si cablurile si conexiunile electrice, necesita verificare la fiecare 6 luni.

Chiar daca este un accesoriu, telecomanda aparatului de aer conditionat LG are nevoie de revizuire periodica. Anumite componente electronice pot oxida sau poate manifesta alte probleme tehnice.

Testam functionarea termostatului si a senzorului de temperatura LG. Termostatul este important pentru a fi mai eficient din punct de vedere energetic si pentru a opri dispozitivul atunci cand este atinsa o anumita temperatura. Necesita verificare cel putin o data pe an.

Asigurate ca beneficiezi de reparatiiaer conditionat LG sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 de cea mai buna calitate!

Suntem la un mesaj sau un apel telefonic distanta de dumneavoastra. Oricand aveti nevoie de interventie de reparatie, mentenanta, revizie a aparatului dvs. de aer conditionat LG in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 sau 6, contactati-ne si vom raspunde solicitarii. Oferim inclusiv servicii de urgenta, pentru situatii deosebite si acordam garantie oricarei interventii efectuate.