Cauti service & reparatii pentru aparatul tau de aer conditionat NORDSTAR?

Mentenanta si service aer conditionat sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 Nordstar, Bucuresti

Ai unul sau mai multe aparate de aer conditionat Nordstar. E bine sa stii ca sistemul de aer conditionat este complex. Unitatea exterioara, traseul frigorific, unitatea interioara, sistemul de racire al aerului, sistemul de alimentare cu energie, panoul de comanda, termostatul, ventilatorul, comanda de la distanta. Toate trebuie să functioneze pentru ca sa ai aer la temperatura pe care o doresti.

De ce sa apelezi la service pentru curatare instalatie aer conditionat?

De multe ori se intampla sa se strice abia ce a iesit din garantie. Nu ai cum sa stai in casa fara conditionarea aerului si nici nu poti apela pentru remediere in garantie. Ce poti face?

 In primul rand e bine sa nu bruschezi in niciun fel aparatul. Ce e stricat, se repara. Ce e stricat de tot…se duce la reciclat. Si atunci, ce poti sa faci?

Daca nu esti specialist frigotehnist, poti face 2 lucruri:

– Sa verifici ca aparatul tau de aer conditionat Nordstar este alimentat electric. Este posibil, din panica sau suparare, sa uitam sa verificam lucrurile cele mai simple. Cateodata rezolvarea este chiar acolo. O lampa de birou, un feon de par etc., introduse in priza de alimentare, ne vor spune daca este curent electric la acea priza.

– Sa verifici daca functioneaza telecomanda. Destul de usor de verificat: urmareste daca panoul de afisaj al unitatii interioare afiseaza comenzile pe care la executi cu telecomanda; asigura-te ca bateriile au energie; efectueaaă comenzi diferite din telecomanda: racire, incalzire, doar ventilatie si asteapta suficient sa vezi daca aparatul porneste vreuna dintre operatii.

Incarcare freon aer conditionat apartament Nordstar – cand este necesar?

Daca cele doua metode nu au dat rezultate, ai doar o solutie: apeleaza la specialistii nostri in reparatii aparate de aer conditionat. Avem atestare frigotehnica, experienta cu instalatiile de conditionare a aerului Nordstar, instrumente profesionale si pricepere. Doar deconecteaza aparatul de la reteaua electrica si contacteaza-ne.

Cum se realizeaza procesele de reparatii aer conditionat Nordstar?

 Motivele defectarii dispozitivului Nordstar pot fi foarte diverse: variatii de tensiune electrica, cantitatea sau calitatea lichidului de racire, socuri mecanice, actiunea inghetului asupra unitatii exterioare, acumulari de praf, intreruperea unor contacte, invechirea sau chiar fisurarea tuburilor etc.

 Specialistii nostri vor proceda la o verificare completa a sistemului, cu ajutorul instrumentarului special si a manometrului profesional Testo 550s Digital Manifold. Vor interveni in siguranta asupra aparatului, iti vor da solutii de utilizare si intretinere, astfel incat sa maresti durata de folosire si iti vom oferi garantie asupra reparatiei. Mai mult, echipa de reparatie va obtine rapid piesele de schimb necesare, astfel incat sa te poti bucura din nou, in timp cât mai scurt, de temperatura si calitatea aerului oferite de aparatul de aer conditionat Nordstar.