Cauti service & reparatii pentru aparatul tau de aer conditionat ZEPHIR?

Cauti Service aparate aer conditionat ZEPHIR? Te ajutam noi!

Oferim servicii curatare aer conditionat pret mic, curatare aer conditionat acasa si curatare aer conditionat ZEPHIR in Bucuresti, toate sectoarele – service aer conditionat sector 1, 2, 3, 4, 5, 6. De ani buni ne ocupam cu revizia aerelor de conditionat, cu operatiunile de curatare si igienizare.

De asemenea, verificam, incarcam si completam cu freon un aparat de aer conditionat ZEPHIR care nu mai functioneaza in mod corespunzator si prezinta simptome care il fac sa ruleze mai greoi si ineficient. Contactati-ne pentru eliminare miros urat aer conditionat, curatare aer conditionat de camera, curatare unitate interioara aer conditionat si curatare unitate externa aer conditionat.

Cum curatam un aparat de aer conditionat ZEPHIR?

Nu facem acest lucru la intamplare, ci in mod profesionist. Suntem tehnicieni frigotehnisti cu specializare pe aparate de aer conditionat si reparatii aer conditionat ZEPHIR, iar acest lucru ne permite sa ne ocupam de fiecare aparat in parte in cel mai responsabil mod posibil. De la servicii igienizare aer conditionat acasa pana la reparatii complexe si incarcare cu freon aparat aer conditionat ZEPHIR, ne putem ocupa de orice, inclusiv curatare filtru aer conditionat, husa curatare aer conditionat, kit igienizare aer conditiona, manopera curatare aer conditionat la pret rezonabil.

Folosim doar solutii de curatare profesionale, non-toxice, concentrate si cu actiune rapida pentru igienizare aparat aer conditionat, curatare instalatie aer conditionat. Aceasta solutie de curatat aer conditionat aplicata pe aparatul de aer conditionat are efect antibacterian si va putea elimina mirosul si urmele de mucegai, bacteriile si virusuri.

Curatarea pe care o facem aparatelor AC este temeinica, pentru ca avem in vedere atat unitatea exterioara, cat si unitatea interioara. Verificam amanuntit ventilatorul, tavita, gurile de aerisire, lamelele, aplicam solutie curatare radiator aer conditionat, astfel incat nimic important sa nu scape.

Reparatii si incarcare freon aer conditionat ZEPHIR

Serviciile de verificare mentenanta aer conditionat ZEPHIR si intretinere, completare freon aer conditionat ZEPHIR sunt extrem de importante pentru echipamentele de racire. Freonul este deseori numit „sangele” aerului conditionat, pe buna dreptate.

De aceea, atunci cand nivelul sau scade, randamentul aerului de conditionat va scadea si el dramatic: puteti incepe sa observati gheata la nivelul echipamentului sau faptul ca acesta elimina aer cald prin gurile de aerisire. In acest caz, opriti cat mai curand aparatul si luati legatura cu noi.

Ne vom deplasa la adresa pe care ne-o indicati, oriunde in Bucuresti si vom verifica in mod profesionist nivelul de freon din aparat. Pentru aceasta folosim manometre de freon, cele mai importante instrumente din trusa unui frigotehnist.

Cu ajutorul acestor testere (cum este testo 550s digital manifold, un instrument de ultima generatie), vom putea afla exact care este starea freonului in unitate. In consecinta, vom putea completa cantitatea necesara de freon pentru ca in continuare aparatul sa functioneze in parametri normali.

Cand trebuie sa fac revizia unui aparat de aer conditionat ZEPHIR?

Va recomandam sa faceti o revizie temeinica a aparatului de aer conditionat ZEPHIR o data la 2 ani cu ajutorul unei firme curatare aer conditionat. Aceasta revizie ar trebui sa includa servicii de curatare si igienizare, precum si verificare nivel freon si completare freon acolo unde este cazul. Noi oferim servicii completare presiune freon aer conditionat ZEPHIR.

De ce aerul conditionat ZEPHIR emite un aer greoi, neplacut?

Acest lucru se intampla deseori atunci cand aparatul nu este curatat si igienizat in mod corespunzator, periodic. Pentru ca bacteriile se pot acumula in unitatea interioara si pentru ca acolo este un microclimat umed, foarte des poate sa apara mucegaiul. Acest mucegai trebuie indepartat in mod periodic ca sa va puteti bucura in continuare de un mediu curat, sanatos si confortabil.

Ce solutii folosim pentru curatare si igienizare aparat aer conditionat ZEPHIR?

Doar solutii profesionale, non-toxice, recomandate special pentru echipamentele de aer conditionat. Acestea au o actiune eficienta, concentrata si de lunga durata. Sunt atat de puternice incat pot elimina usor bacteriile, praful, mucegaiul si alte resturi de mizerie care se depun deseori la nivelul aparatului de aer conditionat (inclusiv nicotina si grasimea). Pentru incarcare freon aer conditionat apartament ZEPHIR suntem disponibili oriunde in Bucuresti.

Sfaturi pentru intretinere aparat de aer conditionat ZEPHIR

  • o data la 2 ani programati o sedinta de revizie completa a aparatului de aer conditionat. Aceasta va include curatare turbina aer conditionat, curatare tavita aer conditionat, revizie si curatare aer conditionat, curatare mucegai aer conditionat, curatare radiator aer conditionat, verificarea freonului si incarcarea acestuia.
  • la inceputul fiecarui sezon (cald/ rece), adica primavara si toamna, programati curatare igienizare aer conditionat

Facand aceste lucruri in mod periodic (revizie, curatare igienizare aer conditionat ZEPHIR cum se face corect), va garantam ca veti putea extinde durata de viata a aparatului de aer conditionat ZEPHIR si ca intreaga familie se va putea bucura de toate beneficiile pe care acest echipament le ofera.