Cauti service & reparatii pentru aparatul tau de aer conditionat DAIKIN?

Fie ca iti schimbi aparatul vechi sau ai nevoie de aparate de aer conditionat pentru noua ta casa, nu ai cum sa nu te intrebi ce anume model sa alegi.

Cum te asiguri ca beneficiezi deserviceaer conditionat DAIKIN sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 de cea mai buna calitate?

Poti opta dintre multe tipuri de instalatii de climatizare functie de specificul spatiului interior, de preferinte si de buget:

– Aparatul de aer conditionat monobloc. Este cel mai ieftin de pe piata si este format dintr-o singura unitate. Caldura este disipata pur si simplu cu o conducta, de cele mai multe ori asezata pe fereastra. Acest aparat de aer conditionat este montat pe rotile. Prin urmare, poate fi mutat dintr-o camera în alta in timpul zilei.

– Aparatul de aer conditionat monosplit. Este format dintr-o unitate interioara si o unitate in aer liber, de obicei asezata pe fatada cladirii sau pe balcon. In general, aparatele monosplit acopera conditionarea aerului pentru o singura camera. Este, evident, mai eficient decat un aparat monobloc, este mai silentios si consuma mai putina energie.

Oferte aer conditionat daikin cu montaj inclus Bucuresti

– Sistemul de climatizare multisplit. In plus fata de sistemul monosplit, poate avea 2 sau mai multe unitati interioare, asigurand astfel climatizarea pentru mai multe camere. Este mai complex, mai scump, dar foarte util pentru apartamentele și casele cu multe camere.

– Aparate de aer conditionat cu climatizarea reversibila. Raceate aerul ca un aparat de aer conditionat conventional dar, in plus, ciclul sau de refrigerare poate fi inversat si poate asigura incalzirea aerului pe timp de iarna. Este economic in utilizare iar caldura este reglata electronic cu o mare precizie.

– Aerul conditionat cu energie solara. Este cel mai nou aparut model si cel mai economic dar necesita panou fotovoltaic asociat si este destul de scump.

In ce priveste marca de instalatiei de climatizare, sunt foarte multe branduri bune dar nu avem cum sa nu va recomandam Daikin, o companie japoneza specializata in productia de aparate de conditionare a aerului.

Servicii reparatii si incarcare freon aer conditionat DAIKIN

Mai mult, noi oferim pe tot parcursul anului reparatii aer conditionat Daikin, revizie, curatare si igienizare Daikin, incarcare si completare cu freon a instalatiilor de conditionare a aerului Daikin si service in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 si 6 pentru aparatele de aer conditionat Daikin.

Vrei sa stii cum efectuam orevizie, curatare igienizare aer conditionat DAIKIN cum se face?

Dintre serviciile de mentenanta pentru aparatele de aer conditionat Daikin pe care le ofera firma noastra, mentionam: curatare turbina aer conditionat, curatare unitate exterioara, curatare si igienizare unitate interna, curatare sau inlocuire filtru aer conditionat Daikin, indepartarea si anihilarea eventualei depuneri de mucegai in instalatia de aer Daikin, eliminarea mirosului urat emis de aparatul de aer conditionat Daikin.

Toate interventiile noastre de service sau intretinere sunt realizate in conditii profesionale desavarsite, cu grija fata de bunul dumneavoastra. Incepem orice operatiune cu o evaluare a starii de functionare a aparatului de aer conditionat Daikin.

De ce este nevoie decompletare presiune freon aer conditionat DAIKIN?

Efectuam evaluarea cu ajutorul manometrului profesional Testo 550s Digital Manifold. Aflam si va informam asupra randamentului unitatii interioare, a celei exterioare si a starii conductei termice dintre unitati. De asemenea, cu ajutorul manometrului profesional, determinam calitatea si cantitatea freonului din instalatia dumneavoastra Daikin.

Daca este necesara curatarea aparatului, aplicam in prealabil husa de curatarea aerului conditionat, asa incat deseurile rezultate nu vor afecta in niciun fel incaperea sau bunurile aflate in ea. Folosim intotdeauna perii speciale, carpe antistatice de calitate si solutie speciala de curatat aerul conditionat.

De ce este bine sa apelati lafirme curatare aer conditionat DAIKIN?

Suntem intotdeauna de partea dumneavoastra, dorim sa va bucurati cat mai mult timp de instalatia dvs. de conditionare a aerului Daikin, asa ca intervenim cu seriozitate in orice operatiune de service sau mentenanta aer conditionat si oferim garantie pentru fiecare interventie. Luati legatura cu noi acum la numarul de telefon sau adresa de e-mail de la rubrica “Contact” si vom stabili impreuna data si ora la care vom remedia aparatul dumneavoastra Daikin.