Cauti service & reparatii pentru aparatul tau de aer conditionat YAMATO?

Fara servicii de curatare aer conditionat de camera YAMATO platiti mai mult la curent

Acasa sau la job, aparatul de aer conditionat YAMATO este un aliat in ce priveste confortul termic: pentru racoare in sezonul cald dar si aer cald in sezonul racoros. Daca reviziile si igienizarea aparatelor de aer conditionat YAMATO se face la timp, vom avea aer de inalta calitate chiar si in mijlocul orasului. Totusi, fara o intretinere si mentenanta corespunzatoare, aerul din interior poate fi mai poluat decat cel din exterior. Sistemul de climatizare poate dezvolta aferent condensului, un mediu favorabil dezvoltarii bacteriilor si fungilor, care pot conduce la afectarea sanatatii. O forma acuta de recunoastere a acestei situatii este detectarea unor mirosuri neplacute in functionare. Alaturi de acestea, praful si alti alergeni depusi pe filtre pot aliena calitatea aerului respirat.

Alegeti servicii intretinere aer conditionat pentru ca este mai ieftin sa preveniti

Servisarea aparatului de aer conditionat YAMATO, facuta la timp, asigura functionarea optima a acestuia, elimina bacteriile, virusurile, alergenii si sporeste calitatea aerului din incapere, creand astfel un ambient bun si sanatos. Dispozitivul de aer conditionat bine intretinut, curatat regulat, va functiona excelent o perioada lunga de timp si va insemna si o scadere importanta a consumului de energie electrica. Filtrele necuratate scad performanta aparatului YAMATO, cresc consumul de energie electrica si pot duce chiar la daunarea totala a dispozitivului.

Servicii de completare si incarcare freon aer conditionat apartament YAMATO

Specialistii nostri frigotehnisti au instruirea si echipamentele necesare pentru toate operatiunile de reparatii, mentenanta si curatare a aparatelor de aer conditionat YAMATO.

Vom masura tensiunea de alimentare, amperajul, presiunea in incinta cu freon, vom verifica valvele, vom curata alternatorul de caldura, verificam calitatea izolatiei s.a.m.d.

Curatarea si intretinerea corecta a aparatului de aer conditionat este importanta si din punct de vedere functional si al eficientei, dar, mai ales pentru sanatate. Servisat corect si periodic, dispozitivul YAMATO va tine alergenii departe, va functiona eficient, va avea durata de viata corecta, va consuma de energie electrica conform specificatiilor tehnice.

Daca nu ai grija de aparatul tau YAMATO si nu va fi curat la timp, risti anumite probleme de sanatate, incidente de functionare dar va trebui sa scoti si mai multi bani din buzunar pentru remedieri ulterioare. Cateva efecte negative in ce priveste sanatatatea pot fi: probleme respiratorii sau chiar pulmonare, afectiuni olfactive, reactii alergice.

Servicii de curatare si igienizare YAMATO preventiva – ce presupun?

Un aparat de aer conditionat YAMATO trebuie igienizat profesional de cel putin doua ori pe an, iar schimbarea filtrului trebuie facuta cel putin o data pe an. In ce ne priveste, intervenim doar cu personal de specialitate si cu instrumentar profesional adecvat. Facem masurarea parametrilor de functionare cu ajutorul manometrului Testo 550s Digital Manifold, care indica cu acuratete starea de functionare a instalatiei YAMATO. Ne deplasam pentru reparatii, service si mentenanta aer conditionat YAMATO oriunde in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 si 6. Prin revizie periodica vom asigura si igienizarea, vor fi prevenite astfel diversele defectiuni mai mici sau mai mari ale aparatului.

Cel mai clar semn ca aparatul trebuie igienizat este aparitia mirosului neplacut care se simte in incapere imediat dupa ce dispozitivul YAMATO este pornit. Asta inseamna ca este afectata destul de grav calitatea aerului din incinta si cei care stau mai mult timp acolo risca sa se imblonaveasca. Apoi zgomotele ciudate scoase de unitatea interioara sau de cea exterioara reprezinta semne ale functionarii malitioase. Lucrul aparatului de aer conditionat YAMATO la capacitate redusa inseamna tot o necesitate de interventie profesionista.

Va puteti programa direct pe siteul nostru, la rubrica “Contact”. Avem si optiunea deplasarii de urgenta, pentru situatiile mai deosebite. Va propunem si varianta unui abonament de mentenanta, care va va scuti de grija programarilor si veti obtine un pret mai bun per interventie. De asemenea primiti discount semnificativ la deplasarea de urgenta in intervalul de timp in care abonamentul de mentenanta este activ.