Cauti service & reparatii pentru aparatul tau de aer conditionat YOKI?

Curatare aer conditionat pret avantajos pentru brandul YOKI, Bucuresti

V-ati cumparat un aer conditionat ca sa va puteti bucura de aer curat si racoros in timpul zilelor de vara. Cu toate acestea, daca ignorati faptul ca el are nevoie de curatare igienizare aer conditionat periodica, riscati ca aerul pe care il respirati sa fie contaminat, greoi si nefast pentru plamanii tuturor membrilor din familie.

Suntem o firma de service aer conditionat YOKI si putem actiona in orice zona din Bucuresti – sector 1, 2, 3, 4, 5, 6. Punem de fiecare data pret pe calitatea aerului, iar interventiile noastre sunt realizate intr-un mod profesionist de fiecare data, cu instrumente si aparatura de ultima generatie ideale pentru curatare aer conditionat acasa, curatare unitate interioara aer conditionat si curatare unitate externa aer conditionat.

Servicii curatare si reparatii aer conditionat YOKI – Cat de importante sunt?

Trebuie sa stiti ca aerul conditionat este un echipament care in timp poate dezvolta in interior un mediu umed, ce duce astfel la aparitia ciupercilor, bacteriilor si mucegaiurilor. Chiar daca lucrul acesta nu se observa din exterior, aerul astfel contaminat poate afecta serios sanatatea membrilor familiei.

Prin urmare, este critic sa solicitati din timp servicii de reparatii aer conditionat YOKI, curatare aer conditionat apartament, curatare turbina aer conditionat si igienizare aer conditionat acasa.

Eliminare miros urat aer conditionat YOKI

Deseori, oamenii isi dau seama ca ceva este in neregula cu aparatul de aer conditionat atunci cand mirosul neplacut de mucegai se intensifica la pornirea unitatii. De asemenea, praful si alergenii de pe filtrele unui aparat de aer conditionat pot influenta dramatic calitatea aerului pe care il respirati.

Din fericire, o revizie corespunzatoare (verificare mentenanta aer conditionat YOKI si intretinere poate ajuta la eliminare miros urat aer conditionat cauzat de mucegai.

Fara curatare si revizie aer conditionat YOKI, eficienta unitatii scade

Un alt motiv major pentru care ar trebui sa luati in serios curatarea si igienizarea aparatului de aer conditionat YOKI este scaderea eficientei sale. Mai exact, este demonstrat ca unitatile cu filtrele si radiatoarele murdare devin mai putin eficiente cu pana la 50%, ceea ce este foarte mult. Nu doar atat, insa ele vor consuma mai multa energie, lucru care se va reflecta automat in cresterea sumelor inscrise pe facturile de curent.

In plus, daca radiatorul aerului conditionat este murdar, acest lucru va face ca ventilatorul sa fie mai solicitat, el devenind mult mai vulnerabil si in cele din urma defectandu-se inainte de vreme. Serviciile noastre de curatare aer conditionat de camera includ curatare radiator aer conditionat, astfel incat veti elimina aceasta problema intalnita atat de frecvent. De asemenea, va putem ajuta cu manopera curatare aer conditionat, completare presiune freon aer conditionat YOKI, revizie si curatare aer conditionat.

Alegeti servicii intretinere aer conditionat pentru ca este mai ieftin sa preveniti

In general, daca veti lua in calcul cheltuielile pe care le platiti din cauza unui consum ridicat al unul aparat de aer conditionat murdar precum si tarifele de reparatie aer conditionat YOKI, veti descoperi ca acestea sunt net superioare costurilor cu intretinerea si igienizarea aparatului, din timp.

Suntem una din cele mai bune firme curatare aer conditionat Bucuresti si va putem ajuta indiferent de zona in care locuiti. Contactati-ne pentru revizie, curatare igienizare aer conditionat YOKI cum se face in mod profesionist.

Servicii de completare si incarcare freon aer conditionat apartament YOKI

Atunci cand unitatea nu mai are suficient freon, in mod automat nu va mai functiona corespunzator. Din pacate, nu va puteti da seama cu ochiul liber daca unitatea are sau nu nevoie de freon, insa noi folosim echipamente specializate pentru a detecta cantitatea de freon necesara intr-un aparat de aer conditionat YOKI.

Pentru completare si incarcare freon aer conditionat apartament YOKI, utilizam manometre electronice/ digitale, testo 550s de ultima generatie. In functie de rezultat, vom completa freonul necesar in aerul conditionat ca sa va puteti bucura in continuare de un mediu racoros, curat si confortabil.

Servicii de curatare si igienizare preventiva – ce presupun?

Va recomandam sa solicitati periodic si preventiv servicile noastre de igienizare aparat aer conditionat YOKI, curatare instalatie aer conditionat, curatare mucegai aer conditionat, curatare tavita aer conditionat.

In cadrul operatiunilor pe care le facem vom curata temeinic unitatea interioara si pe cea externa, filtrele, tavita, radiatorul. Vom folosi cea mai buna solutie de curatat aer conditionat, solutii foarte concentrate, cu actiune eficienta, special gandite pentru unitatile AC, dar care nu sunt periculoase pentru mediu. Astfel, praful, nicotina, grasimile si alte tipuri de murdarii vor fi indepartate cu usurinta.

Cand aerul conditionat functioneaza impecabil, va puteti bucura alaturi de cei dragi de un climat confortabil si de aer curat. Pentru aceasta, solicitati un kit igienizare aer conditionat complet.